VvE Prattenburg , Haarlem

Het gebouw van VvE Prattenburg is gebouwd in 1981. Sinds 2007 beheren wij deze VvE met 206 appartementsrechten. Ten tijde van de overnamen van het beheer, was er erg veel achterstallig onderhoud, waar wij samen het actieve bestuur direct mee aan de slag zijn gegaan.

Liften, raamkozijnen en de dakbedekking van het gebouw zijn vervangen. Het gebouw is van binnen (gemeenschappelijke ruimtes) en buiten geschilderd en er is nieuwe gevelbekleding aangebracht. Er zijn nieuwe warmwaterboilers geplaatst en de mechanische ventilatiesystemen zijn gerenoveerd. Tot slot zijn in de gezamenlijke binnenruimtes siergrindvloeren aangebracht en is het schilderwerk uitgevoerd. Ook de video-intercominstallatie is vernieuwd.

Dit project is mogelijk gemaakt dankzij uitvoerig overleg tijdens de Algemene Ledenvergaderingen met de eigenaren. De eigenaren waren bereid veel te investeren in het gebouw. Hierdoor kon er onderhoud worden gedaan en dat heeft gezorgd voor de verbetering én verfraaiing van het pand.

[Onbekend object]

**UPDATE mei/juni 2015**

Aannemer Aspect uit Hoofddorp is gestart met het verbouwen van 2 garageboxen naar een huismeestersruimte. De leegstaande garageboxen worden voorzien van een nieuw kozijn met glas en toegangsdeur. De ruimte wordt ingedeeld in een vergaderruimte, toilet en keukenunit evenals een stuk opslag voor de VvE. Deze ruimte wordt de vaste plaats voor de huismeester, zodat de eigenaren de huismeester op vaste tijden kunnen vinden en onderhoudszaken kunnen melden. Ook zal het bestuur hier haar vergaderingen uitvoeren. 

Oplevering van deze ruimte staat gepland voor medio juni 2015.