Maak kennis met onze medewerkers

Millen3um is in 1999 gestart met VVE beheer en vastgoedmanagement. Hans Bleecke begon het bedrijf, maar inmiddels bestaat het bedrijf uit 5 vaste collega's. Maak kennis met onze medewerkers.

 • Henry Dol

  Technische vastgoedbeheerder

  Henry is bij ons werkzaam als Technisch Vastgoedbeheerder. Hij heeft brede uiteenlopende bouwkundige ervaring in zowel onderhoud, renovatie als nieuwbouw. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij bouw- en projectontwikkelingsbedrijven, woningcorporatie en advies- en architectenbureaus.

  Hij kent de vastgoedmarkt van binnen en van buiten. Bij hem bent u aan het juiste adres voor optimaal onderhoud waaronder advies, begeleiding, toezicht, het uitbesteden van onderhoudswerkzaamheden en onderhoudsbegrotingen.

  Henry gaat graag de uitdaging aan om uw vastgoed belangen zo goed mogelijk te behartigen.


  023-3034602
 • Hans Golsteijn

  Account manager

  Hans is bij Millen3um VVE Beheer in dienst als accountmanager en daarbij verantwoordelijk voor een deel van de klanten portefeuille. Met een brede allround ervaring is hij uw persoonlijk aanspreekpunt waarbij hij als doelstelling heeft uw VvE zo effectief mogelijk te beheren.

  Hans wil ten behoeve van de kwaliteit van uw gezamenlijk bezit en uw wooncomfort, door middel van een totaal pakket, een deskundige dienstverlening op maat realiseren.

  Door deze directe benadering en de korte lijnen binnen Millen3um kan Hans niet alleen snel maar ook effectief uw VvE van dienst zijn.


  023-3033685
 • Bob Schmidt

  Huismeester

  Sinds 2015 is Bob Schmidt werkzaam voor Millen3um. Bob heeft een jarenlange ervaring in facilitair werk en is bij Millen3um dan ook werkzaam in de buitendienst. Hij verzorgt de kleine onderhoudsklussen en reparaties voor de VvE’s. Op deze manier kunnen deze klussen snel en adequaat worden opgepakt.

  Daarnaast is Bob het vaste gezicht bij VvE Prattenburg in Haarlem, waar hij als huismeester werkzaamheden verricht. Ook wordt Bob ingezet bij de VvE Waterhof te Heemstede 


 • Dylan Wagenaar

  Administratief medewerker

  Dylan Wagenaar is al  enige tjd werkzaam bij Millen3um. Met zijn opleiding tot financieel administratief medewerker zorgt hij ervoor dat de financiële administraties van de Verenigingen van Eigenaren op orde en overzichtelijk zijn én blijven. Heeft u een vraag over uw periodieke bijdrage, een betaling of factuur? Dan kunt u terecht bij Dylan.


  023-3034330
 • Francis Cram

  Accountmanager

  Francis Cram is als accountmanager bij Millen3um werkzaam. Vanuit haar vorige werkomgeving neemt zij coach- en doceerervaringen mee die zij binnen het bedrijf inzet om de interne en externe communicatie optimaal te laten zijn. Ook wendt zij haar coaching-vaardigheden aan om de directe collega’s te begeleiden en haar kennis om Millen3um cliënten wegwijs te maken in het VvE wet- en regelgeving gebeuren.


  023-3031853
 • Hans Bleecke

  Oprichter en directeur

  Hans Bleecke is degene die Millen3um in 1999 vanuit huis is begonnen. Door de jaren heen heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van vastgoedmanagement bij institutionele en particuliere beleggers, woningbouwverenigingen en gemeentes. De afgelopen 18 jaar is de aandacht meer en meer op de Verenigingen van Eigenaars komen te liggen, zodat ook daarin heel veel kennis en kunde is opgebouwd.Vanuit zijn achtergrond streeft Hans er naar het onderhoud zodanig uit te voeren dat de appartemente een positieve waarde ontwikkeling hebben.


  023-555 34 56

Niet gevonden wie u zoekt?

Wij hebben voor elke vraag of uitdaging een vaste medewerker om u vraag bij neer te leggen. Weet u niet bij wie u moet zijn, of heeft u de persoon die u zoekt niet gevonden? Neem dan contact met ons op via ons algemene telefoonnummer: 023-555 34 56.